LICENSBETINGELSER
Licensbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser herunder gælder for samtlige leverancer med mindre anden skriftlig aftale er indgået med FlipMaker


Moms
Alle priser er angivet excl. moms, som tillægges ved bestillingen.

Udland samt Grønland
Salg til udlandet samt Grønland bliver ikke opkrævet dansk moms (25%), såfremt der indtastes et gyldigt momsnr.

Fejl ved betaling
I specielle tilfælde kan en ordre /køb annulleres. I disse tilfælde opkræver FlipMaker et gebyr på kr. 100,- (excl. Moms).

Produktinformationer
Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer.

Betalingsformer
FlipMakers produkter kan købes via vores shop eller ved fremsendelse af faktura pr. e-mail.

Faktura pr. e-mail
Virksomheder og institutioner har mulighed for at få tilsendt faktura til betaling indenfor 10 dage. Faktura pr. e-mail kan kun opnås ved henvendelse til FlipMaker.

Kreditkort (VISA/Mastercard)
Vi benytter Multicard som betalingsprovider. Multicard håndterer kreditkortbetalinger på SSL-beskyttede betalingssider. FlipMaker modtager ikke oplysninger om dit kreditkortnummer, kode eller andre kreditkort oplysninger!

Rykkergebyr
Ved udsendelse af rykkere blive pålagt et rykkergebyr på DKK 100,- + moms pr. rykker. Morarenten er 2% pr. påbegyndt måned af den til enhver tid forfaldne saldo.

Garanti for funktionalitet
FlipMaker dækker ikke evt. tab eller udgifter en bruger måtte have som følge af fejl i publicerprogrammet. Det er brugeren eget ansvar at teste den oprettede online publikation, før publikationen får tilføjet en licens fra din licenskonto.

Fortrydelsesret/Ombytningsret vedr. software programmer
FlipMaker publicerprogram giver brugere mulighed for at afprøve din online publikation i en demoperiode på 10 dage.

Brugere opfordres til at benytte demoperioden for at sikre, at online publikationen fungerer optimalt og lever op til forventningerne. Når en online publikation først har fået tilføjet en licens, kan det ikke fortrydes - ej heller hvis du er privat forbruger jf. forbrugeraftalelovens § 12. Stk. 3.

Der ydes ingen returret eller ombytningsret!

Ansvarsbegrænsning
Der må ikke forefindes materiale med ekstreme politiske synspunkter eller andet kontroversielt materiale.

FlipMaker er ikke erstatningsansvarlig overfor kundens indirekte eller afledede tab såsom driftstab, transportomkostninger, krav fra tredjemand etc.

Brugeren har ene og alene ansvaret for, at uploadet materialet overholder gældende regler og retningslinier indenfor udgivelse af publikationer.

FlipMaker forbeholder sig retten til at definere om oprettede online publikationer indeholder kontroversiel matriale. Skulle dette være tilfældet bliver publikationen øjeblikkelig slettet fra FlipMaker´s server. I dette tilfælde kan der ikke kræves erstatning af FlipMaker, ej heller for evt. driftstab eller anden kompensation.

Når en bruger oprettes tildeles der automatisk 25MB gratis harddiskplads på FlipMaker serveren, samt fri trafik. Det forudsætter dog en normal trafikafvikling der ikke forstyrrer trafikken for andre brugere. Hvis dette ikke er tilfældet forbeholder FlipMaker sig ret til, uden varsel, at lukke for adgang til brugerens online publikation og opkræve afgift for trafikforbruget.

FlipMaker forbeholder sig ret til at definere om trafikforbruget er for stort eller ej.

Købte licenser eller moduler refunderes ikke.

FlipMaker tilstræber adgang til publicerprogrammet 24 timer i døgnet. Vi forbeholder os dog ret til driftsstop i kortere perioder i tilfælde af reparationer, vedligeholdelse af systemet mv.

FlipMaker er ikke ansvarlig overfor 3. part i forbindelse med offentligtgjort materiale som overtræder 3. parts ophavsret, copyright eller andre rettigheder.

Gratis version
Alle brugere har mulighed for gratis at oprette, samt publicere, 2 stk. free versioner. Når brugeren er oprettet i systemet tildeles brugeren automatisk 25MB til dine publikationer.

Free versionen har begrænset funktionalitet og indeholder bannerreklamer, link, samt en kort tekst om free produktet.

Bannerreklamer kan løbende udskiftes af FlipMaker.

Der fremsendes en mail en gang om året, hvor brugeren skal bekræfte, at brugeren fortsat ønsker free versionen aktiv. Er dette ikke tilfældet vil publikationen automatisk blive slettet fra FlipMaker serveren.

Licenser
Licenser er gældene i 12 måneder fra den dag, bruger vælger at tildele licensen til en online publikation.

BEMÆRK!
FlipMaker anbefaler, at du altid tester din online publikation før du tilføjer den en licens.