FAQ
Sitemap
Print site
Hovedside Produkter Services Administration Om os
Du er her: Skip Navigation LinksFlipmakerOm os
Inspirat ApS
Inspirat ApS er en 100% dansk virksomhed. Vores målsætning er at levere de mest fleksible løsninger til at udgive digitale online publikationer. Inspirat stræber altid efter at være de bedste og mest konkurrencedygtige i forholdet pris, funktionalitet og brugervenlighed.

Det skal være muligt både for professionelle virksomheder, organisationer, offentlige virksomheder og institutioner samt private og studerende at oprette, administrere, publicere og kontrollere egne online publikationer p
å en let og hurtig måde.

Inspirat tager udgangspunkt i det digitale samfund og er et supplement til de traditionelle internetsider og tryksager. Inspirats online software FlipMaker er et program, som kan reducere omkostninger og spare en masse tid for brugerne.

Vi har mange års erfaring indenfor udvikling, markedsføring og salg af web- og IT-løsninger til virksomheder og private. Vores fokus er tilgængelighed, brugervenlighed via interaktivitet.


Kompetencer og sikkerhed
Inspirat har tilknyttet nogle af markedet dygtigste og mest kreative programmører og specialister indenfor af programmering af flashudvikling. Sammen med vores brugervenlighed, har det gjort, at vi hører til blandt de markedsledende producenter af interaktive publikationer på markedet.

Vi udvikler løbende digitale produkter og introducerer nye internetværktøjer, som gør web-sites til en mere spændende og interaktiv proces - uden at brugeren skal have en større teknisk indsigt!

Vi ved, at det er vigtigt at dine internetværktøjer fungerer optimalt, og derfor overvåges vores servere 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, så du ikke får problemer.
Vi benytter naturligvis den seneste teknologi indenfor server-hosting og tager daglig backup af alle systemer, så du kan være sikker på, at din løsning altid er tilgængelig for besøgende på din web-side.
Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker yderligere informationer er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: flipmaker@flipmaker.com eller tlf.: +45 70 20 22 40
 
 
Login
 
Brugernavn
Password
Login
Glemt login.